Köpvillkor

Ska du köpa en vara av mig, gäller mina köpvillkor för alla.


Betalning: Sker till min internetbank. Pengarna ska vara insatta på mitt konto innan jag skickar varan.
Pengarna ska vara insatta senast 3 dagar efter det att du besämt dig för att du vill ha varan du valt.

Leverans: Jag skickar varan till dig så fort jag fått in pengarna. Jag skickar ett mail när vara skickats iväg så att du kan anta ungefär hur lång tid det kommer att ta hem till dig. Bor du i närheten av Lund, kan möjligheten finnas att man kan arrangera ett möte där pengarna ges till mig direkt i handen, då du får varan samtidigt. Frakten på varan dras inte av när ett möte förekommer mellan mig och köpare.

Garanti: Gäller inte på några av mina varor. Om det är något som inte stämmer med det jag säljer, berättar jag det i anonsen. Har det skett en skada med posten ansvarar jag inte för det, och pengarna går inte att få tillbaka. För att detta inte ska ske, gör jag det smidigt och skyddar varorna när de skickas iväg.
Får du inte heller hem varan även om jag skickat den kan du inte heller få retur på pengarna. Då får du ringa och höra med posten.

Porto: Jag kollar alltid med postens portopriser så att de överensstämmer med min frakt jag skriver ut.

Flera på samma vara?: Är det fler än en som vill ha samma vara börjar en budgivning och då får var och en lägga sitt högsta bud. Den som lägger högst, får varan.

Kontakt: Har du frågor eller vill beställa någonting, så kan du skriva det i en kommentar eller så skickar du iväg ett mail till [email protected]

RSS 2.0